Cвятослав Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Mercedes w123 230E WDB12322312136253 .Неділю тому перестав працювати бензонасос. Чи правильно я розумію що при зміні полярності на бензонасосі він крутить в начу сторону? Питання просте але все впирається в нього, реле та проводку перевірив, все працює та приходить. Єдине що мене насторожило це чому в мене "+" приходить на кріплення під 7-му різьбу, а "-" на більшу, 8-му. Якщо він дійсно має крутити в обидві сторони тоді як я розумію він в мене на подачу палива в двигун заклинив, а в іншу може крутити. На самому бензонасосі ніякого маркування не замітив, по мануалу наче підходить Bosch 0 580 254 982. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Фахивец Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 Все вірно, він повинен крутитись тільки в ОДНУ сторону, тому і різні клеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts