Dius Posted August 19 Share Posted August 19 (edited) Бажаю здоров'я, підкажіть а до яких СТО можно підійти на діагностику/заміну ланцюга ГРМ? Двигун ОМ 651, кузов в212, я просто не знаю діганостуєтся якось наскільки розтянутий ланцюг ГРМ? Бо там він дуже далеко запрятаний. І які СТО є перевірені бажано на правому березі? А ще ліпше якщо вони біля Сирця десь в радіусі 10 км. Edited August 19 by Dius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Фахивец Posted August 23 Share Posted August 23 Теж цікавить таке питання! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gardemarin Posted September 4 Share Posted September 4 В 20.08.2023 в 01:24, Dius сказал: Бажаю здоров'я, підкажіть а до яких СТО можно підійти на діагностику/заміну ланцюга ГРМ? Двигун ОМ 651, кузов в212, я просто не знаю діганостуєтся якось наскільки розтянутий ланцюг ГРМ? Бо там він дуже далеко запрятаний. І які СТО є перевірені бажано на правому березі? А ще ліпше якщо вони біля Сирця десь в радіусі 10 км. Я б по пробігу мабуть міняв, може на СТО якось ендоскопом туди підлазять Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts