Дополнительный аккумулятор

Abasoff
 Share

Recommended Posts

13 часов назад, Andr_st сказал:

Сайт не відкривається. Здогадуюсь, що там автоматичний перемикач напруги по нормальній ціні з алі експрес. )) Коли в мене виникла потреба в такому, в найближчих магазинах або не було, або по ціні від півтори тисяч грн. Чекати з алі не хотілось. Поставив звичайний на два положення. Єдина незручність - треба самому клацнути)) Але мені так краще. Я точно знаю, що і коли включено)) І обійшлось все без покупок по неадекватним цінам. Я ще в підвалі надибав на оприскувач акумуляторний, а в ньому акум на 8 ампер, вольтметр і зарядне. Перебрав старі зарядні, знайшов підходящий шнур з DC роз'ємом, припаяв зажими, чи як їх там, пієднався до акума і від нього працює вхідний блочок інтернету від оптики. Ще знайшов в гаражі старий УПС без акума. Колись на роботі їх міняли на нові, забрав собі в машину заряджати ноута чи телефони. Але він постійно відключався. Закинув нафік, купив нормального інвертора. А зараз на всяк випадок розібрався що і як. Випаяв лишнього резистора в схемі, щоб не відключався, поставив кулєра замість акума в середину, добавив вольтметра. Кулер і вольтметр через вимикачі. Потреби в ньому немає, але хай буде)) 

• Upvote 1

Не всё так просто, если хотите пообщаться, не проблема, звоните, а в Виннице у меня 3 товарища, один из них глубоко пронизан липиздричеством

Edited by Andr_st

И ссылка открывается, наверное ваш браузер настроен на .ру.....

измените настройки на ком и очистите кеш браузера

image.jpeg

Edited by Andr_st

введите, в настройках али... у меня английский и валюта гривня, валюта пофиг, а вот настройка страны и языка!!!

если выбираете русскЫй, то али автоматом идёт на домен *.ру и всё...

а мы то не в рашке, по этому нужно указать Украину, инглишь...(Украинского нет в чайне, они нас придатком считают)

Но мы имеем больше, чем все комуняки, и пользуемся на али всем, что не есть раша....

• Like 1