Andr_st Posted January 4 Share Posted January 4 В 02.01.2023 в 21:04, Fedor Gera сказал: Є автомати, але в них ціна космос https://www.aliexpress.com/item/32992636805.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.76.62461802fESuvP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fedor Gera Posted January 4 Share Posted January 4 13 часов назад, Andr_st сказал: https://www.aliexpress.com/item/32992636805.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.76.62461802fESuvP Сайт не відкривається. Здогадуюсь, що там автоматичний перемикач напруги по нормальній ціні з алі експрес. )) Коли в мене виникла потреба в такому, в найближчих магазинах або не було, або по ціні від півтори тисяч грн. Чекати з алі не хотілось. Поставив звичайний на два положення. Єдина незручність - треба самому клацнути)) Але мені так краще. Я точно знаю, що і коли включено)) І обійшлось все без покупок по неадекватним цінам. Я ще в підвалі надибав на оприскувач акумуляторний, а в ньому акум на 8 ампер, вольтметр і зарядне. Перебрав старі зарядні, знайшов підходящий шнур з DC роз'ємом, припаяв зажими, чи як їх там, пієднався до акума і від нього працює вхідний блочок інтернету від оптики. Ще знайшов в гаражі старий УПС без акума. Колись на роботі їх міняли на нові, забрав собі в машину заряджати ноута чи телефони. Але він постійно відключався. Закинув нафік, купив нормального інвертора. А зараз на всяк випадок розібрався що і як. Випаяв лишнього резистора в схемі, щоб не відключався, поставив кулєра замість акума в середину, добавив вольтметра. Кулер і вольтметр через вимикачі. Потреби в ньому немає, але хай буде)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andr_st Posted January 5 Share Posted January 5 (edited) Не всё так просто, если хотите пообщаться, не проблема, звоните, а в Виннице у меня 3 товарища, один из них глубоко пронизан липиздричеством Edited January 5 by Andr_st Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andr_st Posted January 5 Share Posted January 5 (edited) И ссылка открывается, наверное ваш браузер настроен на .ру..... измените настройки на ком и очистите кеш браузера Edited January 5 by Andr_st Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andr_st Posted January 5 Share Posted January 5 а звонить можно и сейчас, если нужна помощь Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andr_st Posted January 5 Share Posted January 5 введите, в настройках али... у меня английский и валюта гривня, валюта пофиг, а вот настройка страны и языка!!! если выбираете русскЫй, то али автоматом идёт на домен *.ру и всё... а мы то не в рашке, по этому нужно указать Украину, инглишь...(Украинского нет в чайне, они нас придатком считают) Но мы имеем больше, чем все комуняки, и пользуемся на али всем, что не есть раша.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts